5 SIMPLE TECHNIQUES FOR بیماری زونا بعد از آبله مرغان

5 Simple Techniques For بیماری زونا بعد از آبله مرغان

5 Simple Techniques For بیماری زونا بعد از آبله مرغان

Blog Article

پیشگیری از آبله مرغان از ابتلا به زونا هم جلوگیری می‌کند. کودکان باید اولین دوز واکسن را بین ۱۲ تا ۱۵ ماهگی و دوز دوم را بین ۴ تا ۶ سالگی دریافت کنند.

اگر افراد در گذشته مبتلا به زونا شده باشند، باز هم می‌توانند به این بیماری مبتلا شوند. این ویروس می‌تواند سال‌ها در خواب بماند و سپس به عنوان زونا دوباره فعال شود. فردی که قبلا مبتلا به آبله‌مرغان نشده است، می‌تواند از طریق قرار گرفتن در معرض کسی که مبتلا به آبله‌مرغان است، به آن مبتلا شود.

How we hold our articles current:Our health care and editorial staff closely follow the health news cycle, new investigation, drug approvals, scientific observe suggestions together with other developments to make sure our content material gets ideal and timely updates.

زونا از طریق سرفه و عطسه پخش نمی‌شود. تنها تماس مستقیم با مایعات حاصل از تاول‌ها می‌تواند ویروس را پخش کند. بنابراین، پوشش تاول‌ها خطر انتشار ویروس را کاهش می‌دهد. ​

هر کسی که سابقه‌ی آبله مرغان دارد ممکن است به زونا مبتلا شود.

شخص تصور می‌کند که شخصی قصد آزار و صدمه رساندن به او را دارد.

بیماری زونا چیست؛ علائم، عوارض، روش‌های درمان و پیشگیری

در صورت درمان نشدن، پارانویا می تواند در توانایی فرد برای ایجاد و حفظ روابط و همچنین توانایی وی در عملکرد اجتماعی و در موقعیت های کاری اختلال ایجاد کند.

Paranoia is the feeling which you’re currently being threatened in some way, such as individuals observing you or acting towards you, Regardless that there’s no evidence that it’s genuine.

درد و ناراحتی این علائم می‌تواند خوردن و نوشیدن را مشکل کند.

آزمایش‌ها نشان داده‌اند که واکسن ایمن است، هر چند که برخی کودکان ممکن است برخی از عوارض مانند وجود درد در محل تزریق. تب و جوش خفیف، درد و خشکی موقت مفصل را تجربه کنند.

بسیاری از حکام مستبد، به پارانویا مبتلا بوده‌اند. برای مثال استالین نمونه بارزی از شخص پارانویا بوده‌است. با اینکه استالین دائماً دچار توهم توطئه علیه خودش بود، این مورد می‌تواند سؤال خوبی را به وجود بیاورد. استالین، در واقع دشمنان زیاد داشت اما در عین حال دچار توهم توطئه هم بود و فکر می‌کرد اطرافیانش دائماً مشغول دسیسه چینی علیه او هستند.

همچنین تصور می‌شود عوامل استرس‌زا و عوامل روانی احتمالاً در ایجاد زونا نقش عمده‌ای را دارند و شاید این عارضه نتیجه اثرات زیان بار استرس بر سیستم ایمنی و سلامتی فرد باشد.

عوارض به ندرت رخ بیماری زونا خفیف می‌دهند. البته احتمال بروز آن‌ها در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر است. عوارض احتمالی زونا عبارتند از:

Report this page