Not known Details About ایا بیماری لوپوس باعث سقط جنین میشود
Not known Details About ایا بیماری لوپوس باعث سقط جنین میشود
Blog Article
به عنوان مثال داروهای ناپروکسن و ایبوپروفن که می توانند: التهاب را کاهش دهند.
تزریق چربی به باسن
اشعه فرابنفش خورشید باعث تشدید علائم بیماری لوپوس پوستی میشود. دو سوم مبتلایان به لوپوس نسبت به نور خورشید، فلوئورسنت و سایر نورهای مصنوعی حساس هستند.
با شروع شدت گرفتن علائم لوپوس، تنها با درمان سریع عوارض با داروهای مناسب تحت نظر پزشک، می توانید از کلیه های خود در برابر آسیب های احتمالی محافظت کنید.
جدا از مصرف دارو، راه های زیر به کم کردن درد یا کاهش خطر عود بیماری کمک می کند:
در میان تستهای تشخیصی لوپوس، تصویربرداری قفسه سینه هم وجود دارد.
بیشتر ببینید علائم ابتلا به گال خطرناک ترین اختلال در کیسه صفرا سنگ کلیه داشتن کبد چرب چه نشانه هایی دارد بیماری های بعد از ازدواج بیشتر ببینید
مشکلات مربوط به خون مانند کم خونی در کودکان مبتلا به لوپوس شایع تر است. برخی افراد مبتلا به لوپوس بیشتر در معرض خطر لخته شدن خون در رگ ها و یا در شریان ها قرار دارند. این مشکل معمولا توسط آنتی بادی های ضد فسفولیپید ایجاد می شود. بعضی از این آنتی بادی ها می توانند بر روی بارداری نیز تاثیر بگذارند و باعث افزایش خطر سقط جنین (سندرم آنتی بیماری لوپوس اریتماتوز دیسکوئید فسفولیپید) می شوند. مغز و سیستم عصبی
از این رو سلول هایی که باقی می مانند، ترکیباتی از خود تولید می کنند که بر عملکرد سیستم ایمنی تاثیر می گذارد.
افراد مبتلا به لوپوس به شدت مستعد ابتلا به عفونت ها از جمله عفونت های پوستی و مجاری ادراری هستند . آن ها حتی ممکن است به بیماری سپسیس مبتلا گردند که در آن عفونت از طریق جریان خون در کل بدن پخش می شود.
ایجاد برخی تغییرات در سبک زندگی می تواند به بهبود عوارض بیماری لوپوس کمک کند. بیشترین خطر ناشی از این بیماری، بروز بیماری های قلبی عروقی است و به همین دلیل پزشکان توصیه می کنند که یک رژیم غذایی سالم متناسب برای سلامت قلبتان داشته باشید.
دارو و تغییر در شیوه زندگی می تواند این عوارض را کنترل کرده و از ایجاد آسیب های دائمی در اندام ها جلوگیری کند. برای رفع این علائم می توان از نزدیک با پزشک متخصص مشورت و راهکار دریافت کرد.
نژاد: هر فردی با هر زمینه نژادی ممکن است به لوپوس مبتلا شود؛ اما افراد رنگین پوست به نسبت سفید پوست ها، دو تا سه برابر بیشتر در معرض خطر هستند.
از مهم ترین و شایع ترین داروهایی که باعث بروز این نوع لوپوس در زنان میشوند، میتوان به هیدرالازین (دارویی ضد فشار خون)، پروکائین آمید (داروی آریتمی قلب) و ایزونیازید (نوعی آنتی بیوتیک برای درمان بیماری سل) اشاره کرد.